top of page

FOREDRAG / KURSER

NYT metakognitivt gruppeforløb

 

- kom tankemylder og overtænkning til livs

                                   

Har du hørt om Metakognitiv terapi? vil du også gerne lære principperne og metoden af kende? 

Metakognitiv tilgang i livet er brugbar for alle, men er særdeles god, hvis du har en tendens til at at overtænke, stresse, eller mærker angst og depressive tilstande i din hverdag. 

Metakognitiv terapi (MCT) er et nyere men veldokumenteret metode, som har vist sig at lindre, både lettere og svære psykiske symptomer. Så grib chancen for at forbedre dit mentale velvære og opnå en bedre forståelse af dig selv.

 

Målet for forløbet er, at du opnår større balance mentalt og følelsesmæssigt. Du kan ved hjælp af de rette redskaber og øvelser lære at håndtere din egen sårbarhed, føle dig psykisk stærkere og tage hånd om, og ansvar for dit eget liv.

Forløbet er velegnet til dig, som kan genkende følgende:

  • bekymringer, som fylder for meget

  • overvægt af ubehagelige følelser, så som tristhed og angst

  • tankemylder og tankespinderi, som føles ukontrollerbart

  • ubehagelige kropslige fornemmelser

  • fortiden, som optager unødig plads i nutiden

Eller for dig som: 

 

  • bare gerne vil udvikle dig personligt

  • være endnu mere tilstede her og nu

  • styre dine tanker og din bevidsthed

  • reducere bekymringer og negative tankemønstre

  • lære at se muligheder

Kurset beskæftiger sig med

I gruppeforløbet vil du blive introduceret til metakognitiv terapi (MCT) en effektiv tilgang til at håndtere negative tankemønstre og bekymringer.

Til forskel fra traditionel adfærdsterapi, arbejdes der ikke så meget med, hvad man tænker, men hvordan man tænker. Et problem ved mange psykiske udfordringer er nemlig, at personen bliver ved med at tænke mange negative tanker og følelsen af ikke at kunne stoppe disse tanker efter eget valg.

 

Sammen med andre i gruppen arbejder du med at lære at forstå og håndtere de tanker og symptomer, som begrænser dig i din hverdag og trivsel. Foruden den metakognitive viden, vil du også opnå en generel større viden om mental sundhed, personlig integritet og dit adfærdsmønster. 

Hvordan forløber kurset?

Dette er et helt nyt introforløb hvor jeg sammensætter min viden om mental sundhed med den metakognitive tilgang. Du vil blive præsenteret for teoretiske indlæg, gruppediskussioner, feedback og interaktion med kursets øvrige deltagere. Du vil lære at identificere og udfordre de automatiske negative tanker, der kan påvirke dit velbefindende.

Du bliver udfordret på dine holdninger og får indsigt og værktøjer, der kan hjælpe dig til at kende og genkende dine egne følelser og dermed opnå en dybere og mere indsigtsfuld forståelse for dig selv og andre.

Du skal være forberedt på mental træning og øvelser imellem sessionerne. 

Mødegange

Kurset afvikles over 5 mødedage og 1 opfølgningsdag 

Vi starter d.23.april kl. 19-21, hvor de efterfølgende mødegange aftales på holdet.


Kurset foregår i Helheds-HUSET, Vievej 1, Tåsinge

IntroPris: kr. 1795,-

Obs: ønsker du et individuelt forløb er dette selvfølgelig også en mulighed. 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig forløbet med det samme her.

Jeg vil efterfølgende kontakte dig pr. telefon, så jeg kan få en skulle kendskab til dig og dine bevægegrunde for at tilmelde dig. 

Er du i tvivl om MCT forløbet er det rigtige for dig, er du meget velkommen til, at kontakte mig pr telefon eller mail og hører mere. Du kan også i ro og mag booke tid til en uforpligtende introsamtale her. 

VIL DU BOOKE ET FORLØB ELLER FOREDRAG FOR EN PRIVAT GRUPPE, ELLER PÅ ARBEJDSPLADSEN:

RING PÅ TLF. 28 71 98 48

bottom of page