top of page

HVAD VIL DU VIDE MERE OM?

Rikke Vesterled terapi.png

Lever du dit liv optimalt?

Vi mennesker lever ofte vores liv i overensstemmelse med en række selvfølgeligheder og værdisæt, som vi måske aldrig får sat spørgsmålstegn ved. Vi får aldrig rigtigt stoppet op og overvejet, om det nu også er den mest optimale og værdigivende måde at leve på. Mange oplever stress, frustration, angst og generel utilfredshed i livet, fordi vi ikke er i balance med os selv og vores egne indre værdier.

Rikke Vesterled terapi.png

 ANGST-

BEHANDLING

Oplever du, familielivet udfordrende?

Familierådgivning er for familier, som ønsker forandring. Sammen undersøger vi, hvor problemerne opstår, uanset om I står med små eller store udfordringer i familielivet.

Rådgivningen giver jer ikke færdige pakkeløsninger, men hjælper jer med at forstå hinanden indbyrdes og finde holdbare løsninger, som alle familiemedlemmer trives med.

Familierådgivning giver værktøjer til nye handlemuligheder. Læs f.eks om familierådgivning ved angstproblematikker.

Rikke Vesterled terapi.png

SLANKE-

COACHING

Søger du en helhedsorienteret vej til et sundere liv?

Er du træt af at de evindelige slankekure og urealistiske kostråd? Er det ved at gå op for dig, at kiloene handler om andet, end den mad du spiser og den manglende motion? Så er du måske klar til, at gå et spadestik dybere og igennem slankecoaching undersøge hvordan din krop, følelser og vaner har indvirkning på dit spisemønster.

bottom of page